دیروز, 8:44 بعد از ظهر
3 views
به نام خدا
بهرحال افزایش بهای بنزین تثبیت شد و ظاهرا مخالفتهای مردمی پایان گرفت .
سوالی که باید بدان پاسخ داد این استکه تا کی باید بابت هر تغییری کشوررا را به مرز تابودی بکشانیم ؟
بنده از پشت پرده آگاهی ندارم وآنچه را در آشکار می بینم مطرح می کنم .نتیجه اقدام تغییر دربهای بنزین که به تصویب روسای سه قوه ورهبری رسیده است طبق اخبار منتشره در رسانه های داخلی بیش از 100 نفر کشته یا شهید شده اند میلیاردها خسارت به اموال عمومی دولتی وخصوصی وارد شده است .یک هفته کشور درحال تعطیلی بوده واینترنت کاملا قطع گردید واز این طریق میلیاردها درآمد شغلی مردم نابود شد و..
سوال اینستکه پس از 4 دهه از انقلاب تا کی مدیریت کلی نطام نابلدی خودرا به مردم وکشورخود تحمیل میکند؟
هربار هر رویداد خسارت باررا تحت عنوانی به دشمن خارجی منتسب نماییم
آیا دشمن اصلی نابلدی نیست؟ که دردرون مدیریت کشور می باشد؟
تا کی باید مردم ما وکشورمان شاهد خسارات جانی ومالی و حیثیتی باشند ؟
شاید پشت پرده مطلبی باشد که بنده آگاهی ندارم ومثلا این اقدام کاملا آگاهانه روی داده تا به نتایج مورد نظر برسد
بنده نمیدانم وداوری هم نمی کنم شاید روزی اگر پشت پرده چیزی باشد هویدا گردد.
دیروز, 8:36 بعد از ظهر
3 views
به نام خدا
برخی از ناآگاهان براین تصورند که رهبری مانند شاه سمتی دائمی وموروثی است درحالیکه سخت در اشتباهند .
بله شاه وسلطنت آن گونه است اما قانون اساسی جمهوری اسلامی در مورد رهبری چنین امری را مطرح نکرده است بلکه برعکس رهبر منصوب خبرگان رهبری است وخبرگان منتخب ملت ایران است پس رهبر منتخبی با واسطه ملت است و برای سمت او زمانی متصور نیست چه طبق برنامه خبرگان هرساله وضعیت رهبررا بررسی وتصمیم جدیدی میگیرند و تا کنون چنین بوده است .این امر بدین معنی است که رهبر بطور قانونی در اجلاس هرساله میتواند تغییر کند واین یکی از دست آوردهای مهم انقلاب اسلامی ملت ایران در سال 57 بوده است.
منتها نقدی که مطرح است اینستکه چرا رهبری فعلی پس از سه دهه تغییر نکرده است؟ پاسخ اینستکه وقتی نمایندگان مردم درخبرگان موافق بقا هستند چه میتوان کرد ؟ امری قانونی است .
اشکال اصلی در انتخابات مردم است و این امر بهمان نظارت کذائی برمیگردد که در گام اول مطرح شد .
اگر این نظارت که حاصل یک تفسیر مضیق است برچیده شود آنگاه ملت ایران خبرگان مورد علاقه خودرا آزادانه برگزیده وآنان نیز در مسوولیت خود خواسته ملت را پی می گیرند. و این همان گام چهارم است
3 کاربر از این خوشم آمد
اکتبر 4, 2019
15 views
به نام خدا
پس از اینکه در گام اول نظارت شورای نگهبان بر انتخابات برچیده شد ودر گام دوم مجلسی آزاد از نمایندگان دلخواه مردم تشکیل شد آنگاه مجلس درراس امور است ومیتواند هر اقدامی بنماید .
پیش از آنکه دوره این ریاست جمهوری خاتمه یافته وانتخابات دوره بعدی آغاز گردد مجلس در اولین برنامه کاری خود طرح اصلاح قانون اساسی کشوررا بررسی وآماده برای همه پرسی طبق قانون اساسی موجود اقدام می کند که پس از تصویب از سوی ملت انتخابات ریاست جمهوری برگزار می گردد .
با برگزاری یک انتخابات آزاد برای ریاست جمهوری زمینه تشکیل دولتی مستقل بوجود آمده ودو قوه برآمده از ملت در کنار هم مسیر اصلاحات قانونی را طی می کنند .
با تحقق این موارد کشور با زیر بنای دینی در قوانین و قوای مستقل اجرائی وتقنینی بسوی ایرانی آباد وآزاد گام برخواهد داشت.
تمامی خواسته های مردمی در اصلاح قانون اساسی گنجانده خواهد شد .
3 کاربر از این خوشم آمد
اکتبر 4, 2019
15 views
به نام خدا
یکی از مشکلات عمده وخطرناک برای دین خدا حضور روحانیت وآخوند در امور اجرائی وتقنینی است چه اگر یک غیرروحانی مرتکب خطا شود امری معمول وبحساب دین نمی گذارند در حالیکه در مورد روحانی چنین نیست ومردم را به دین بدبین می کند .لذا نباید اجازه دهند از روحانیون وآخوند ها کاندیدی برای نمایندگی در مجلس ویا ریاست جمهوری ثبت نام کند .
البته این بدان معنا نیست که حق آزادی افراد سلب شود .روحانیون علاقمند به شرکت در کارهای اجرائی وقوای دیگر میتوانند لباس خودرا در حوزه تحویل داده وبدون لباس شرکت کنند . هم اکنون مواردی مانند آقای دکتر صادقی در مجلس حضور دارند که بخوبی هم ایفاء وظیفه می کنند.
از طرف دیگر یک روحانی خود دارای شغلی مهم است و درست نیست شغل دیگری را اشغال کند او صاحب درآمد در همان شغل خود هست ونباید دوباره بربودجه کشور تحمیل گردد. ولذا درگام دوم اصلاحات روحانیت نباید در دو قوه اجرائی وتقنینی حضور داشته باشد مگر بدون لباس
2 کاربر از این خوشم آمد
اکتبر 4, 2019
13 views
به نام خدا
برای اصلاح جامعه قدم هائی باید برداشته شود که برخی ازآنها زماندار و هزینه بر است اما برای گام اول پیشنهاد این است که
تفسیر شورای نگهبان درباره نظارت خود برانتخابات تغییر کند . چون طبق قانون اساسی تفسیر قانون با شوراست وآن شورا در یکی از جلسات خود نظارت خودرا برانتخابات استصوابی تشخیص داد وتا کنون چنین عمل شده است .
برای اینکه انتخاباتی آزاد و بدور از حیطه قدرت انجام شود این تفسیر باید تغییر کند ونظارت آن شورا استطلاعی شود .
این اقدام فوری وبدون هزینه برای کشور است وبلکه موجب میشود تشکیلات عریض وطویل آن شورا هم جمع ودر مسیر اقتصاد مقاومتی انتخابات بدون هزینه انجام شود.
بفرض که برخی از اعضا مایل به تغییر تفسیر نباشند میتوان با جایگزینی نیروهای جوانتر این مشکل را حل نمود.
اگر حاکمیت بدنبال حضور مردم در انتخابات است گام اول همین است که عرض شد
2 کاربر از این خوشم آمد
اکتبر 1, 2019
12 views
به نام خدا
اخیرا مواردی از نظرات گوناگون در باره حقوق زنان و حضور آنان در عرصه های مختلف جامعه ویا امور دیگر فرهنگی مطرح گردید که مساله ساز شد والبته در گذشته هم مطرح بود.
با اینکه قانون فصل الخطاب است ونه نظرات برخی بزرگان اما چرا اینگونه نظرات متحجرانه قادرند قوانین را دور زده ویا اینکه مانع از ایجاد قانون شوند ؟ علت در عدم وجود نمایندگانی مستقل از سوی مردم ایران در مجلس است .
اگر مجلسی مردمی وقوی میداشتیم دربرابر اینگونه نظرات با تصویب قانون مورد نیاز مشکل را حل میکردیم اما چنین نیست و مجلس فاقد نمایندگان واقعی است وعامل اصلی این امر وجود نظارتی است که شورای نگهبان بر انتخابات میکند و محصول آن همین نمایندگان است که می بینیم . بنابراین نباید توقع داشت که در جامعه یک نظر بزرگی نتواند مانع از اجرای قانون شود ویا از ایجاد قانونی پیشرفته جلوگیری نماید .
تا زمانیکه این مشکل حل نشود تحجر همچنان پابرجاست وتکان نمیخورد.
3 کاربر از این خوشم آمد
سپتامبر 30, 2019
13 views
به نام خدا
بهرحال بخش عمده ای از دانش بشری منقولات است یعنی آنچه از گذشتگان بصورت نوشتاری باقی مانده است.
در ادیان وخصوصا دین اسلام بجز قرآن کریم کتب بسیاری از جمله کتب اربعه وصحاح سته از اهل سنت وشیعه بیادگار مانده است علاوه برآن بحارالانوار بزرگترین مجموعه روائی که بخشی ازآن روایات جعلی واسرائیلیات است .در مورد تواریخ موجود هم بسیار داریم.
چگونه در این نوشتارها به حقیقت پی ببریم؟
یک:در مورد روایات احادیث وتواریخ کلا معیار برای افراد عادی ومتوسط عقل است .هرچه با عقلتان نسازد آنرا کنار گذاشته و بقول آن روایت بزنید بردیوار. علاوه براین نوشته هائی که در اختیار قرار می گیرد پیش ازآنکه به گوینده ونویسنده آن نگاه کنید بخود نوشته وکلام بنگرید اگر منطبق برعقل بود مهم نیست که گوینده اش کیست؟ وهمینطور اگر عقلانی نبود . پس معیار عقلانیت در نوشته است برای پذیرش نه گوینده آن
دو:در مورد آیات قرآن چون این کتاب سند اصلی وحجت اولیه است وغیر قابل رد خداوند خود روش کاررا در کلام خود بیان داشته است.
بخش عمده ای از کلام خدا قابل درک همگان است وعقلانی است .در این مورد مشکلی وجودندارد
اما بخش دیگری که تقریبا یک دهم کتاب را شامل می شود آیاتی است که دارای ابهام تشابه ومعانی متناقض وغیر قابل فهم است .در این موارد براساس رهنمود خود قرآن آیات متشابه را باید راسخون درعلم روشن کنند که مراد امامان معصومند ویا دانشمندان علوم در اعصار گوناگون وبعبارتی در طول پیشرفت دانش بشر معانی آیات روشن میگردد.
این هم شگردی است که خداوند برای حفظ کتابش از دستبرد کینه توزان بکار گرفته وآنانرا به بازی میگیرد وبیشتر در گمراهی فرو میروند.
بنابراین عقلانیت در همه امور باید جاری باشد حتی در برداشت از کتاب خدا که بارها برآن تاکید کرده اند
3 کاربر از این خوشم آمد
سپتامبر 30, 2019
12 views
بنام خدا
بنده طی سالها دردنیای مجازی قلم زده ام وشیوه کارم اینگونه بوده است که مفاد آیات الهی وروایات را دردرون مطلبم میگنجانم بی آنکه کسی ملتفت شود وهرگز در میان یا پایان نوشته ام اشارتی به آیه یا روایتی نمیکنم تا خواننده خود مطلب را هضم نموده وانطباق آنرا با خردخود بیابد والبته درعمل موفق هم بوده ام وکمتر مورد اعتراض قرار گرفته ام .این شیوه بخشی از نقش بنده درنهادینه کردن خردمندی درجامعه است.اما چرا چنین شیوه ای درست است؟ وچگونه نهادینه شود.
طبع آدمی عادت پذیر است حتی در مسایل عقلی نیز چنین است مثلا ما عادت کرده ایم بجای تفکر وتعقل تنها کلام ونوشته ای را از صاحب سخن شناخته شده بخوانیم ویا بشنویم وخودمان را از زحمت تعقل دور کنیم مثلا وقتی کلامی میخوانیم بدنبال آیه یا روایتی بعنوان دلیل آن مطلب هستیم بی آنکه خود مطلب را کنکاش کنیم وذهن خودرا بکار گیریم . ویا گاهی ضرب المثلها وعبارات کوتاه را میشنویم اما بجای اندیشیدن بدنبال گوینده آن هستیم این روش موجب تنبلی ذهن آدمی وعادت به فرار ازتفکر است.در اینجا مجبورم تا به قران کریم استناد کنم بیش از 100 بار در قران کریم خداوند انسان را به تعقل تدبر تفقه تفکر وادات دیگر نموده است مفهوم این استعلام الهی چیست؟ جز آنکه درمورد هرچه میخوانید ومیشنوید خردتان رابکارگیرید؟ این پیام الهی حتی درمورد کلام خوداونیز مصداق دارد اگر آیه ای میشنوید حتما تدبر کنید ببینید با عقلتان میسازد اگر این روش دنبال گردد حتما پی به مفهوم آیات میبرید. اساسا شما چرا درمورد روایات از معصوم نمپرسید که مستند گفتارشما چیست؟ چون معصوم است لب فرو میبندید درحالیکه کلام معصوم برگرفته از قران کریم است اما چگونه به آن پی ببریم ؟با تدبر وتعقل!
آری بقول آن روایت بکلام بنگرید نه به گوینده چون شخصیت گوینده شمارا ازتفکر بازمیدارد ویا بقول خداوند سخن را بشنوید اما بهترینش را برگزینید یعنی به گوینده ننگرید اگر چه شیطان باشد شما سخن را بنگرید وبهترینش رابرگزینید همانگونه که دربازار برای نیاز خود اشیاء را میبینید وبهترین را برمی گزینید ویا بنوح پیام آمد که چرا از پند شیطان گریزانی کلامش را بشنو ونوح شنید وعمل کرد امروزه دردنیای غرب وحشی پدیده های شگرفی روی داده است که نباید بدلیل شیطنت انها ازآن گریزان باشیم عمل وکلام خردمندانه خوب است اگرچه اززبان وعمل شیطان باشد وعمل نابخردانه بد است اگرچه از سوی فیلسوف یا عارف ویا یک مرجع دینی باشد .پس برای نهادینه کردن خردورزی درجامعه وخودمان شایسته است مطالب را بصرف یک منبع موثق نپذیریم بلکه خودنیز تحقیق وآنرا دریابیم. بیائیم بجای لغلغه زبان کلام خداوند ومعصومان را دررفتار وگفتار ونوشتار خود عجین کنیم تا هریک ازآنها خود آیه ای ازآیات الهی باشند بعنوان نمونه هر جمله ای ازبوستان سعدی بوی بوستان الهی را میدهد ومیتوان گفت که گلستان وبوستان آن حکیم خود قران پارسی است.
3 کاربر از این خوشم آمد
سپتامبر 29, 2019
13 views
به نام خدا
ازآغاز پیدائی انسان خردمند برروی کره خاکی تا پایان عمرانسان در این کره سه دسته حکومت تشکیل شده وخواهدشد.
1-حکومت خداوند:
دراین حکومت خداوند حاکم است وپیامبر نماینده او. ویژگی های این حکومت عبارتنداز:
حکومت بردل هاست تا تن ها- حاکمیت واحد است – ورود افراد به این حکومت و خروج آن آزاد است-تداوم آن از اغاز حیات انسان تا انقراض آن
گاهی حکومت برتن ها نیز پدید میاید مانند دوران داود وسلیمان در عصر موسی ودوره 15 ساله پیامبر اسلام وامام علی وحکومت جهانی امام مهدی
2- حکومت انسان:
در این حکومت اکثریت مردم حاکمند و نماینده تعیین میکنند.ویژگی های این حکومت عبارتند از:
حکومت برتن هاست ومدیریت دنیای مردم- ورود افراد وخروج آنها از این حکومت تحت شرایطی امکان پذیر است –تداوم و عدم تداوم آنها بستگی به استحکام حضور مردم دارد- پیامبران همراه این حکومتهاهستند
3-حکومت شیطان:
در این حکومت فرد یا خانواده ویا اقلیتی تحت هر عنوان برمردم حاکمند وخودرا بزور نماینده مردم می شمارند. ویژگی های این حکومت
حکومت برای اقلیت است- ورود وخروج ازحاکمیت ممکن نیست-هرگز تداوم ندارد چه برخلاف فطرت بشر وسنت خداوند است- پیامبران بشدت با این حکومتها درگیرند مانند
ابراهیم با نمرود-موسی با فرعون –محمد ص با کفار قریش درمکه-امام حسین با یزید ومواردی دیگر.
2 کاربر از این خوشم آمد
سپتامبر 29, 2019
13 views
به نام خدا
به تعبیری از امام علی عصمت نیز در 4 رکن پدیدار می گردد
خداوند-پیامبران-امامان -کتب وحی که البته برای من که مسلمانم وبه آخرین دین باور پیدا کرده ام خداوند-محمدص-امام عصر وقرآن می باشد.
اگر بطور خردمندانه به خداوند آفریدگار هستی باور پیدا کنیم او مرکز همه علوم وقدرت است که عقلا امکان خطا نیست ومبری از هرگونه اشتباه می باشد .بنابراین اگر نماینده واقعی اورا خردمندانه بیابیم قطعا اونیر بدون خطاست وجانشین وی نیز منصوب خداوند است ومعصوم ودر نهایت کتاب خدا بدور از خطا واشتباه است .
اما سخن امروز منتقدان اینستکه چرا این همه بدبختی از متدینان ومسلمانان است ومادیون درشرایط بهتری قرار دارند؟
اصل کلام همین جاست که برجوامع بشری ومسلمانان چه کسانی حاکمند؟ اگر یک معصوم در راس قدرت باشد محال است خطائی درکار باشد . در طول تاریخ بشر تنها اندکی معصوم درراس قدرت بوده است وبرای همان اندک کمتر کسی سخن از بی عدالتی کرده است .
در عصر ما که امام معصوم غائب است دیگر نباید انتظار داشت که بی عدالتی درکار نباشد .
اما آنچه در جامعه ما وقرون وسطی مطرح بوده وهست سلطه روحانیت برمردم است که هرچه بی عدالتی روی دهد بنام دین نوشته میشود واین ظلمی بسیار سنگین است. هر مظلمه ای که در ایران مطرح است نه بپای خداوند یا پیامبر وامام معصوم که هرگز به کتاب خدا ارتباطی ندارد. حضور روحانیت در قدرت اجرائی بسیار خطرناک است و موجب ظلمی آشکار علیه دین خداست
روحانیت اگر طالب دین است باید هرچند گاه خودرا بمعرض همه پرسی قرار دهد وبنظر بنده اگر چنین شود دیگر مردم ما نظریه ولایت فقیه را رد میکنند
البته این امر هیچ ربطی به مرجعیت دینی واسلامیت کشورمان ندارد
2 کاربر از این خوشم آمد
لایک 1- دیروز, 8:53 بعد از ظهر