ره گذر
از on اکتبر 24, 2019
16 views

زنجبیل خوراکی در واقع ریزوم گیاه Zingiber officinale است که در آشپزی و پزشکی مصرف دارد. این گیاه بومی چین بوده و از طریق هند به اروپا و سپس آمریکا راه پیدا کرد. زنجبیل از ساقه های طریفی به طول ۳۰ تا ۱۰۰ سانتی متر بر خوردار است. ساقه های هوایی منشعب شده از ریزوم ها، برگ های متعدد و باریک و بلندی را به وجود می آورند که از دمبرگ های کوتاهی برخوردارند.ساقه های گل دهنده به طول ۱۵ تا ۲۵ سانتی ‌متر، مستقیما از ناحیه فوقانی ریشه منشعب می شوند. گل های زنجبیل ظریف و سبز رنگ بوده و لبه های آنها زرد کم رنگ است.

زنجبیل خاصیت معجزه آسایی برای بهبودسرما خوردگی دارد. دمنوش این میوه معجزه آسا برای سردردهای ضربان دار دوران قاعدگی و حالت تهوع ناشی از آن بسیار توصیه می شود. همچنین برای از بین بردن سردرد و اسپاسم عضلانی هم نافع است. جویدن روزی ۵ دقیقه از این گیاه سبب بالا رفتن چربی سوزی بدن می شود.

پیوست ها
368061_181.jpg 251.09 Kb . 1 بازدید ها
پست شده در: سرگرمی
3 کاربر از این خوشم آمد